Espai Transforma és… un espai obert a la joventut de la ciutat de València, tant per a gaudir-lo com per a la seua gestió, participant en les nostres activitats o formant part de l’assemblea.

Cogestionem… tres plantes que disposen de: aules, sales d’exposicions, espai verd, un saló d’actes amb quasi tres-cents seients i el més important, ganes de fer coses per a nosaltres i vosaltres.

Oferim… reunions, concerts, tallers, activitats culturals, poesia, assemblees per a la presa de decisions, exposicions, xarrades, gastronomia i tot allò que puguem gestionar.

Les activitats que es realitzen en Espai Transforma són proposades i debatudes en l’assemblea que es realitza l’ultim divendres de cada mes.

Si tens qualsevol proposta emplena aquesta  fitxa i envia-la a asambleatransforma@gmail.com almenys 10 dies abans de l’assemblea i quan ens reunim l’estudiarem i votarem si s’aprova.

I si vols saber més sobre com funcionem, ací tens nostre

CODI ÈTIC

MODEL ORGANITZATIU

Estos són el plànols de l’edifici; falta el tercer pis perquè està ocupat per l’administració de la Regidoria de Joventut. La resta, més o menys, està disponible per als col·lectius i la gent amb projectes que vulga gestionar l’espai o simplement fer ús dels seus recursos.

A la planta baixa hi ha un grandíssim saló d’actes molt ben equipat… i un bar baratet, que és una cosa molt important! Hem destacat amb redolins o botifarrons de color pastel els espais amb què podem comptar. Hauríeu de poder veure els plànols un poc més grans  clicant sobre ells.

Al primer pis veureu una bona sala d’exposicions i un munt de despatxos que s’han tret per a crear una sala de coworking i la seu del Consel de la Joventut de València (CJV).

I a les plantes segona i quarta també disposem de molts espais disponibles per reunir-se, treballar, aprendre, ensenyar… Els límits són els murs, però sobre tot la nostra imaginació.